SKRIVET: 2010-10-30, kl 01:26:28 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

natt jaaoo

Här sitter vi, jag och puddingen då alltså! Karln är ute och ränner on the town! Undra om han kommer ihåg att han ska börja jobba 06.30 imorrn, mohahahaha. Ikväll har jag varit på förfest hos FridaC :) Mycket roligt va det. Masssa folk också.. jätte kul att träffa lite godingar. Blir ju inte av så ofta nuförtiden! Fylla blev det och dom drog sina lurviga till Bj, jag tog taxi hem! Så värt! :)

Imorgon ska jag nog ha mig en lugn liten dag hemma, kanske städa lite, lägga i lite färg i utväxten eller nåt sånt! Pyssel med andra ord. Undra hur vädret blir, det brukar få styra ganska mkt vad ja ska gööra! Sån är jaag!

Igår traskade vi in i vecka 21 mycket trevligt, I must say. Vet inte om man ens ser nån skillnad från denna vecka och vecka 20 men endå. Vet ju att ni gillar magbilder! höhö. Även om man inte märker nån skillnad utifrån så kan jag säga att det händer saker inom mig. herregud så mkt konstigt man upptäcker från vecka till vecka. Allt verkar ju kunna hända när man är gravid, haha! Finns nog ingenting som jag inte har att vänta. Hjärtklappning har jag nu fått, en väldigt jobbig sådan, sådär så det känns som att hjärtat sitter i halsen och i hjärnan. Och då behöver jag inte ens anstränga mig, skit läskigt. Det känns även som om jag har som en sträng mellan naveln och urinröret (inuti i mig alltså) som gärna vill svida till lite ibland! weird stuff! Annars så är allt bra, men som vanligt väldigt ofattbart, kan verkligen inte förstå att vi ska ha tillökning! Kan nån nypa mig, typ!


Såhär sexig är man i vecka 21 när man sitter ner! tjockis


framifrån


sidaaan



Jag tror jag vill sova lite nu! puss & go´natt

SKRIVET: 2010-10-29, kl 09:35:41 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

Fredag fredag fredag

Idag är det fredaag! Och jag blev väckt av ett trevligt telefonsamtal :) Min kära vän marie är på väg till uppsala för att strosa lite, så jag ska minsann joina henne på en liten lunchning innan jobbet! Alltid trevligt. Börjar 3 idag serrni! Gårdagen gick bra att jobba, men OM jag var trött i fötterna sen, hujedamig. haha. Sophie var in och pratade lite med sin lilla tös, åå så söt!!  då längtar man lite extra tills mars! :)

I helgen finns fortfarande inga plans, tror inte jag ska planera nåt heller utan bara ta den som den kommer! Eller, på söndagkväll ska vi hem till mina päron och käka lite middag! MEn det var det enda inplanerade! Enligt min mor måste jag börja varva ner ;) Tycker inte att ja stressar så mkt, men jaja!!

En kopp kaffe och lite smink på det här!

SKRIVET: 2010-10-28, kl 08:31:12 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

Mindre kul..

Äter mig lite fil och crunchy! Känns som en stadig frukost för 9 timmars jobb! puuh. Är redan trött, haha! Det blev sängen väldigt sent igår pga lite omstädigheter. Fick en rätt kraftig blödning igår, efter sex, så pass mkt att det kändes väldigt obehagligt! Pratade med gynakuten, och dom tyckte jag skulle komma! Så vi åkte upp, dom tog lite prover, gjorde en gyndersökning och ultraljud! Men våran lilla pudding rörde sig så glatt därinne!! :) Sån oerhörd lättnad, kan ja säga. Å herregud! Trodde allt va över. Cellprov togs även på mig, så provsvar får vi om ca 3 veckor! Eftersom dom var lite osäkra vart blödning kom ifrån! Ja ja, bara å hoppas att vi inte får nå dåliga provsvar! Nog om det, nu känns allt som en stor lättnad & hoppas det inte händer igen, FY!


Som sagt idag blir det jobb, även imorrn, men sen har jag ledig heelg :) lovely! Dock så ska nog micke jobba hela helgen. Mindre kul! Men vi får se! Har inga plans för helgen heller.. Så är öppen för förslag. Kanske en visit hem till Anna! Appropå anna, mina naglar igår blev jääätte fina, taack. Känns superbra och fin känner man sig också!

gotta go! Pusshej!

SKRIVET: 2010-10-27, kl 09:55:43 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

onsdags party

Mötet gick bra igår, det var dock inte riktigt honom som vi skulle prata med, han var mer insatt i företag och så! Därför så ska en tjej höra av sig idag, så vi kommer nog boka ytterligare ett möte! Då kommer nog vi även att få ett lånelöfte! :D jihooo. feel good.

Idag ska jag ner på staden och fixa mina naglar hos Anna vid 1 snåret! Ska bli såå skönt att få tillbaka lite stabilitet i naglarna. Dom är ju bara äckliga och skär sig såhär vintertid. Nej tacka gud för akrylnaglar! Efter det ska jag på "ihopflyttnings-mingel-kväll" på Creative Zone, hos fröken hovberg! :) Creative make up har flyttat in i deras frisörsalong därav partyt! Det ryktas om en goodiebag också! Det gillas.  Jag kände att klädproblemet kommer ej bli kul idag! hahah.. vilka problääm man har hörrni!

SKRIVET: 2010-10-26, kl 11:41:48 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

lite möte idag då

Precis tryckt i mig lite c-vitamin! alltid bra, haha. Nödvändig info!! Igår hade svenska hollywoodfruar premiär, älskar´t. Man kan ju inte annat än att avguda Maria alltså.. Önskar vi vore släkt eller nåt så man fick träffa kvinnan lite ofta sådär! mys tjej! haha!

Idag ska vi på det efterlängtade bankmötet. Har precis gjort mig iordning för dra mina lurviga mot gränbyC, så slipper karln min åka och hämta mig lixsom, det blir åt helt fel håll nämligen. Men nu kan vi ju hoppas på att vår kära bankman är en snäll sådan, så ni får gärna hålla en tumme eller två! Goda nyheter vill vi ha :)

Dessa leggings som jag köpte igår är så himla jätte sköna. Man är ju inte direkt de vackraste i denna form av byxa, men vad gör de om hundra år! Bekvämlighet först skulle jag vilja säga.


snyggt va? haha, inte.



Ursäkta röran på golvet, hehe! Satt och kikade på min navel igår. Jag och frida har diskuterat lite att man gärna inte vill att naveln ska bli utåtvänd, om ni förstår. Men jag tror nog att fallet kommer bli så, för min hud runt naveln är redan helt spänt så om inte allt för många veckor tror jag den kommer puta lite! huvva.

Satt även och kikade runt lite på nätet igår angående 3D ultraljud, jag vill men endå inte! Går man dit så får man ju garanterat reda på könet. Men är vi säkra på att vi vill veta, egentligen lixsom! hmm, jobbig tanke. Vad tycker ni?! Ska man ha en tid så lär man boka snart också.


nepp nu blire lite lunch och sen traska ut i solen och mot da buss!



ps. ställde mig på vågen hos madde igår 64,3 kg! jesuskarl 6 kg har man gått upp nu!

SKRIVET: 2010-10-25, kl 18:07:49 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

pizza time

Gookväll!

En fin dag som denna har spenderats med en fin vän. Madde ringde mig imorse (väckte mig t.om), då skulle jag minsann följa med na och handla, sagt och gjort! Sen blev det lite bilåkande runt hela stan ungefär. Haha men det gör inget, det var mysigt! Käkade även lunch på City Sallad. Riktigt smarrigt! Det rekomenderar ja, dock så kan man inte sitta där och äta, men väldans gott vare. Lite gränbyC hann vi med också, hittade så sjukt mkt gulliga bebiskläder. Vill ha allt! Men icke.. haha. Lite måste man ju lugna sig lixsom. Försökte hitta mig ett par riktigt bekväma leggings, ack så svårt det är. Vill att dom ska vara höga i midjan, gå över magen. Jag hittade ett par på Gina Tricot faktiskt. Tror inte dom är till för en "mamma-mage" egentligen, men dom satt suuper skönt. Rekomenderas till gravida kan jag tala om :)




Mätte min mage idag den är hela 94 cm i omkrets nu.
Haha det är helt sjuukt mkt! Större ska vi bli :)
Nu ska jag proppa i mig mat, lite hastigt avslut men whatever! ;) puss

SKRIVET: 2010-10-24, kl 22:10:29 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

söndagkvällen är kommen

Det får nog bli en update imorrn för nu sitter vi i soffan och gottar oss med varann och dillchips! Fyjäkla gott måste jag säga! Beck är det på 4an också, kan inte bli bättre.


Trevlig kväll alla :)


SKRIVET: 2010-10-22, kl 17:02:33 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

Äntligen en uppdatering minsann

Man kanske skulle blogga lite, var ju inte direkt igår lixsom!
Vad har hänt i veckan då;
måndags var jag på thun´s, kom hem med lite grejer faktiskt. Alltid kul! en mkt mysig dag. Det blev även middag hos svärmor på kvällen sen.  I tisdags var jag i knivsta hela dagen och mös med marie och Aaron. Plutt på att bli stor :) På kvällen hade jag personalmöte på Storken! Mkt trevligt.. Riktigt härligt att sitta och fika och prata! Fick dock ett svimningsanfall där på kvällskvisten. Drog upp på akuten och dom kikade lite allt möjligt, men allt såg bra ut! Pratade även med barnmorskan dagen efter och det var tydligen vanligt i min vecka att få sånt. Hoppas det inte bli någon vana bara, för usch för att svimma! Blä. I onsdags var de LÖÖN, me like. Drog upp på gränbyC lite, gjorde en liten impulsklippning. Så nu är håret borta :) haha.. Sjuukt slitet hår hade jag, hade lixsom inte mkt till val. Nu ska jag försöka att inte färga så mkt så det håller sig i detta skick. Efter micke slutat jobbet hämtade vi hem soffor från mor & far! På kvällen blev det västeråker, käk och lite husprat :D  På tisdag har vi möte med banken! Jajjemen.




Igår jobbade jag från öppning till stägning, hujedamig, så trött jag var igårkväll. Ont i både rygg och fötter! Käkade lite chiabattabröd med skagenröra ¨på när jag kom hem, sen deckade jag på soffan vill ja loova! Vi har även provat att ta ut våran svarta soffa och satt in en 2-sits och en 3-sits istället. Det känns rätt bra just nu! Mycket större känns det också. Dock ska vi inte ha vita överdrag. Ljusgrått passar oss mer. Så vi får se vad det blir.

Idag har mor min varit här och pysslat lite, puttsat sovrumsfönstrena och kirrat nya gardiner! Tack mamma. Strax efter två kom maria och frida på besök. Oerhört trevligt.. Mkt bebis prat blev det, fick en svart och vit randig body av maria :) thanks darln! 


Idag går vi även in i vecka 20! :) HejåHå. Det går så fort!! Och nu känns det ju bättre med veckorna eftersom man varit och checkat lite mer exakt. Innan så fick man ju chansa lite på vilken vecka man var i. Men det känns riktigt bra. Men jag kan verkligen inte fatta det än. Undra om jag nånsin kommer göra det.. haha. Kanske när puddingen har kommit ut, men inte innan. Tycker det är jätte svårt att förstå att man ska bli mamma. Men jag säger som jag sagt innan, det är ju nå förträffligt spännande!

Lite maagbilder med och utan clothes kära vänner! :)




  




Ikväll är det Idol, MEN inte lika kul längre när Alice lämnat styrkan, en klar favorit både för mig och micke, så det var ju tråkigt. Mamma har även köpt ett par mammajeans till mig som jag nog ska åka och hämta ikväll också! Nu kanske man borde kika efter kvällens mat intag! Nu har jag även tagit bort lösenordet mitt, för nu vet alla om min graviditet, nu kan man prata helt öppna kort. Känns fantastiskt!! Ihelgen är det jobb som gäller :)

SKRIVET: 2010-10-18, kl 08:50:00 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

monday morning

Det är måndag och jag äter mig förtillfället lite frukost, ska snart sminka & klä på mig lite. Idag drar jag till thun´s med svärmor, monica, karin och camilla :) Det ska bli trevligt!! Så roligt att åka till shoppingställen som man inte är på så ofta!

Helgen har varit helt underbar! Man blir ju så jäkla gla när solen är framme. I fredags var Camilla här och kikade på Idol med mig och mikaael, de blev en mkt lugn fredag, jag var dödstrött! haha.. På lördag fm drog vi ut till västeråker, micke och dennis skulle hjälpa grannen! Så skönt att mest gå och strosa runt och inte behöva göra massa måsten :) På kvällen sen så åkte vi till kalle och frida, blev en kortis. Därefter åkte vi till Linda (micke kusin) och Kalle. Dom har preecis flyttat in i ett hus i vänge som dom renoverat, sjuukt fint! Säger nog bara så, man dog lite! Finns ju härliga bilder på fejjan från den kvällen. Tur att man är gravid = ej alkoholpåverkad = behöver ej vara med på korten, haha!  Kul vare, tror vi drog vid halv tre nånting!

Igår åkte perra tillbaka till bahrain, men han kommer snart igen :) Och i år så ska jag och micke fira jul med Eiengårdarna :) Ska bli jätte mysigt!! Det kommer bli varannat år, bästa lösningen! Iaf, vi firade min farmor igår. 76 bast! Det firades med smörgåstårta, & marängtårta till efterrätt, mums! Mätt blev ja kan jag loova. Sen åkte vi med min mor över till mormor och morfar, där blev vi kvar en sväng. Jag spelade även lite bingolotto! gillar´t.

Jag har sovit sjukt gott inatt!! Och jag ska inte jobba förens torsdag så det blir lite långledigt, me like. Personalmöte imorrn ba :) nu måste ja dressa mig!

SKRIVET: 2010-10-13, kl 22:12:05 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

Nu är det kväller

Nu sitter jag och mikael i soffan, mätta och belåtna kan man säga! Mina kära svärföräldrar kom hit en sväng ikväll, vi käkade pizza och fikade lite ;) Ultraljudsbilderna fick dom se också! Så mysigt så! Ofattbart!

När micke kom hem från jobbet gjorde vi även en städning här hemma. Det behövdes minsann! Men guu så fort det går när man är två. Helt annat från att städa själv! + att det är roligare när båda gört :)

Annars idag har jag och frida promenerat ner på stan, käkade lite lunch, kirrade järntabletter, en snabbvisit inne på gina tricot för att sedan pallra oss tillbaka till luthagen, blev ett stopp på luthagens livs för lite godis. En mycket mysig eftermiddag! Snart kanske man ska ta sig en snabbdusch innan läggdags, imorrn blir det jobb minsann. Fredag också, men sen, sen är jag ledig i 5 hela dagar! Rena rama lyxsemestern, hoppas på riktigt underbart höstväder då!

Ihelgen blir det nog till att bränna ut till västeråker, iaf lördag dag! Vad ska alla bruttor pyssla med ihelgen?!



Vecka 18 nudå, eftersom vi backat lite!

SKRIVET: 2010-10-13, kl 21:53:09 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

hur söt är inte denna

hur söt är inte den här lilla varma saken i stl 56! :) Man dör ju lite grann när tittar på den!
Fick den av mor och far igår när vi va där en sväng!








SKRIVET: 2010-10-12, kl 12:48:15 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

yeaaah




Är hos madde och här kunde man scanna in bilder! Så här har ni våran pudding!
Kanske inte bästa kvaliten, men huvudsaken att ni får se nåt iaf :D

SKRIVET: 2010-10-12, kl 12:36:12 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

hur coolt som helst kan jag säga

Vilken lättnad hörrni!! :)

Jag är så himla glad att allt gick bra! Allt såg jätte bra ut, hjärtat, tillväxten, formen på huvud, jaa allt såg bra ut! Så himla skönt. Man kunde ju inte se könet idag, pga att navelsträngen låg mellan benen hela tiden.. haha! Lite typiskt sådär.. men det var bara 1, det kändes ju också som en liten lättnad :) Ska kika med barnmorskan om man kan boka in ett till ultraljud så man kanske kan kika då om man får syn på nåt kön! Skulle ju vara kul! Men faktiskt så känns det som att huvudsaken allt var bra!

Nu är förlossningsdatumet iaf flyttat till 18 mars. Så 1 vecka blev jag flyttad, men det känns braa. Först sa hon 17 mars, haha då tänkte jag mest på alla man vet som fyller år då, men sen ändrades det till 18 istället. Har fått med oss lite bilder också så ska kika om jag kan få in nåt här på bloggen, men är inte hemma nu så det gör jag nog imorrn! :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men alltså känslan när man va där och såg allt på riktigt. Det är helt sjuukt obeskrivligt! H*n rörde sig konstant hela tiden, haha. Vi va där inne i nästan 1 timme lixsom! annars kan de gå på 15 min. Så sjukt också hur man ser att h*n rör sig hela tiden, men att man inte känner!! Längtar tills den dagen då man verkligen känner en spark eller nåt, lite hårt sådär.

Nu känns det lite mer verkligt för micke också! Han har ju inte riktigt vågat hoppas på nånting pga det förflutna , han ser ju bara hur min mage växer! Men nu, nu lyser det i hans ögon!! Så mysigt :)


ja herregud mina vänner jag och micke ska bli föräldrar, haha! fattar ni det? seriöst alltså!

är det inte ljuvligt så säg! ps. nu får man köpa kläder om man vill, mohaha!



puss på er!

SKRIVET: 2010-10-12, kl 08:09:17 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

the big day has come

Jajjemen.. dagen med stort D är äntligen här! Vet inte riktigt mina känslor just nu. Är inställd på både bra och dåligt. Vågar lixsom inte känna något annat heller!

Men det jag vet är att om allt blir positivt så kommer det komma ut två fantastiskt glada människor från akademiska :) jag & micke, haha. Tror att det kommer kännas som en sten har lättat från våra hjärtan!

Och det skulle ju inte vara helt fel!


Annars då, har varit jobb heela helgen lång! Fredagsmys hos emil och frida. Med fläskfilé, klyftpotatis och bea! Slår allt! Till efterätt blev det cheescake. mums! På lördagkvällen åkte vi till mina päron, fick mat där med :) lax och ris! riktigt gott, aldrig ätit den kombinationen, men det va jätte gott. Söndagkvällen åkte vi till västeråker, träffade perra & käkade middag! Skitgod mat där med.. haha fan vad mkt gott man blivit bjuden på ihelgen ;) En riktigt mysig helg måste jag säga!! Ihelgen som kommer är jag leeeedig! wihoo. Endast 3 jobbdagar dit! Det går fort.

Nu måste jag nog gå och äta mig lite frukost, och börja göra mig iordning kanske!

SKRIVET: 2010-10-08, kl 07:13:05 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

you make me feel

Det är ju helt fantastiskt att jag är vaken denna tid när jag är ledig! Iofs blir det lätt så när man har tusen saker som snurrar i ens huvud. Glömde göra en sak på jobbet igår också.. suck. En ny rutin som ska in i huvudet! Himla dåligt samvete får man om man inte gjort klart saker och ting.

Idag är det iaf FREDAG. 4 dagar kvar. Haha, nu är det nedräkning på allvar kan jag tala om. Det är tur att jag jobbar lör,sön & måndag så jag har något annat i tankarna hela tiden! Annars skulle jag få damp.

Idag ska jag nog pallra mig ner på stan en sväng, känner för att gå runt lite, blev inte så mkt sånt när jag va där sist. Ikväll blir det middag hos emil och frida + Idoool. love it love it love it



ps.
satt och kikade lite i kalendern min, och tammetusan så är det lön om 12 dagar igen :) går inte tiden fort så säg! mohaha



gott!

SKRIVET: 2010-10-06, kl 19:05:24 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

ja just ja..

 föresten.. idag gick vi in i vecka 19! Om 1 vecka är vi halvvägs. My goosh! haha. Men som sagt förhoppningsvis blir jag flyttad lite åt nåt håll och får ett annat BF datum!

















SKRIVET: 2010-10-06, kl 18:59:49 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

sometimes I wanna run

Gokväll,

förtillfället så är man ny duschad och ny äten! Känns nästan som om man vore redo för sängen och så kikar man på klockan och den är inte mer än sju bläcket. Var ju väldigt skönt, även om jag är lite rastlös faktiskt!

Idag så har dagen spenderats på ikea med frida. Det blev lite shopping för oss :) Det är så jäkla kul och gå där när man inte är ute efter nåt speciellt, då hittar man alltid nåt! Efter ikea så drog vi oss över till madde i salabacke, massa barnprat och kaffe! I like

Har haft som växtvärk i maggen dom tre senaste dagarna, vet inte riktigt vad jag tycker om det. Det kommer gärna på eftermiddagen och sen sitter i tills man går isäng. Sådär lagom kul, men som sagt, det är ju mkt som händer där inne och mkt som ska få plats!!

Imörrn blir det jobb från 11-20. Härlig dag! haha.. Perra kommer hem imorrn också och blir hemma i tio dagar. Trevligt trevligt. Så imorrn efter jobbet åker jag nog dit & säger hej :)

tog kort på mig och mamma-byxorna in action, man är ju sådär lagom het! höhö. Men fan så skönt det är + snygga!!




SKRIVET: 2010-10-05, kl 21:05:21 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

Tisdag idag och bara 1 vecka kvar!

Idag blev det först världens slapp dag, vilket är mkt skönt! Dock väldigt tråkiga program på tvn, men ja ja, inte så mkt att göra åt. Mamma ringde vid 1 och skulle ner på stan, så jag slängde på mig lite kläder och spackel, hoppade på bussen och var nere vid två. Lagom till fika :) Jag mamma och Carina drog oss en sväng till Landings. Kände mig som världens vel-moster, för jag kunde iinte bestämma mig om vad jag skulle stoppa i mig. Det fick bli en god macka!

Jag tror inte att jag och stress är en bra kombo förtillfället, fick en såndär flimmer-för-ögonen-attack precis innan jag skulle kliva på bussen idag. Läskigt är det.. sen är det säkert nån brist på nånting också. Kanske borde köpa mig dom där järntabletterna!

Jag kom iaf hem med ett par mamma-byxor ;) haha. Nu går det verkligen inte med mina "vanliga" byxor längre. Dom alldeles för tajta allihopa, jag kan inte ens stänga ett enda par! hujedamig. Men det är sjukt skönt med mammapants ska jag säga.. Väärldens stretch och dom gör inte ont nånstans. Såna här skulle ja vilja ha jämt. Bra köp, tack mamma&pappa <3

Imorrn tror jag det blir en svängom till ikea med fröken Erngren! En liten lunchning också kanske!

SKRIVET: 2010-10-04, kl 18:58:23 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

svårt att veta minsann



Tror jag kände nåt i magen min idag!!  späännande
Samtidigt så vet man ju inte heller, vågar inte lova nåt kära vänner, haha!
Men vi kan ju hoppas att jag kände något, för det va en känsla jag icke känt förr :)

SKRIVET: 2010-10-04, kl 10:20:35 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

kanelbullens daag

yepp, idag är det kanelbullensdag! Måste nog köpa lite kanelbullar sen, bara för att det är så fantastiskt gott. Borde kanske egentligen inte med tanke på gårdagens festligheter! haha Helgen har ju bestått av jobb och en ledig söndag! ASskönt. Ska jobba hela nästa helg också så därför kirrade jag så jag fick va ledig igår + att vi är hundvakt! Men idag kommer mina päron hem så då får dom henne igen :) Jätte mysigt att va hundvakt men inte för länge! haha!



Vårat goff igår, massa banan, glass, grädde, chokladsås och maränger! Jag kan säga att ingen av oss orkade äta upp. Man blir helt sjukt mätt på sånt där. Men gott är det :)


En annan grej som är sjukt är ju elin och robins BF datum, 8 mars lixsom! haha. Nu skiljer det ju bara 1 dag på oss. Hoppas hoppas att jag också blir flyttad till ett annat datum.. Jag menar, hur komiskt är ju inte hela grejen!! Jaja om en vecka så får vi veta om det är nåt som lever därinne, börjar bli lite nervös måste jag säga! Man kan ju inte vänta sig att allt ska vara bra, då får man ju bara en chock när man kommer till ultraljudet. Men herrelävlar vad jag längtar nu ska jag tala om. Är så less på denna väntan. Jag blir nästan arg! Så fort jag tänker på det så känns det som en evighet kvar! Men alla andra veckor går ju fort då boorde den här också göra det :)
Jag hoppas nog lite på en tjej faktiskt, om man får skriva så!! Men jag blir hel nöjd med vad det än är, så länge det mår bra!  Jag har skaffat mig en lite gravid-dagbok, det känns bra. Jag är ju lite av en dagboks-tjej, ni vet! Men har inte skrivit på typ hundra år, så tänkte att nu kan ju vara ett ypperligt tillfälle att börja igen!

Om två dagar så går vi in i vecka 19 så nu är det alltså slutet på vecka 18. Enligt mina räkningar.. sen får vi se vad som sägs!!







Alla bilder är från vecka 18! Jag ser dock ingen skillnad från förra veckan, men kul endå & jag vet att ni vill se :) Jag ser iaf icke mina fötter längre när jag står normalt, då putar magen! haha, ja ni ser ju själva här :) Nu ska jag käka lite frukost och sen en prommis med Cilla! hejpa!

SKRIVET: 2010-10-01, kl 22:18:45 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

booring info

sprängande huvudvärk har jag. Det är inte ruuligt vill jag säga! det är sådan jäkel som inte kommer ge med sig i första taget, hoppas jag kan sova bara! Det blev en donken efter jobbet sen hem till mina päron, kikade på idol och hämta cilla. Nu är vi hemma alla 3 :) Cilla har precis haft lite tokryck i soffan! haha. myys

nu ska jag trycka i mig godis, kanske går huvudvärken över.. hoppas ni har kul bruttor ikväll! :D

SKRIVET: 2010-10-01, kl 10:38:30 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

friiday

Fredag idag då, skönt. MEn endå inte eftersom helgen ska bestå av jobb! + hundvakt åt Cilla, för mamma och pappa drar upp till dalarna på en liten mini semester över helgen. Det blir nog bra endå. Min chef har mailat över nya scheman till oss alla anställda, men jag kan inte öppna det! grrrrr, blir så less på denna dator. Så jag får vänta till jag börjar idag och kika. Hoppas det är ett bra sådant!

Igår var jag ledig och gjorde ingenting, nada. Såå skönt! Ibland kan man behöva att bara göra ingenting! På kvällen sen så var vi till sune och monica, mickes mormor. Hon fyllde år! Vi blev bjudna på jätte god mat och efterrätt :) Kikade lite på idol sen drog vi oss hemåt! jätte mysigt!

I helgen är det lixsom inflyttningsfest, oktoberfesten & mickelsmäss, känns alltid som att jag missar alla trevligheter bara för att det infaller på min jobbhelg. BLä. Tråkigt är va det är! Jaja, inte ska man hänga läpp för de!