SKRIVET: 2010-09-29, kl 14:29:56 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

how do you sleep at night

Fan det går segt med uppdatering här! haha. Men vad gör det om hundra år?!

Idag har mamma & cilla varit här. Har gjort lite slingor på mor min. fint blev det, snyggt med koppar färger i håret såhär på höstkanten. Vid lunchtime så kom madde och desireé så käkade vi alla lite tonfisk och nudlar. Som btw is the shit! Sjukt gott. Alla som ej ätit det, bör prova. Snabbt, enkelt och gott!! Nu är madde och desireé och skriver tenta här brevid mig! Förhoppningsvis kommer dom över på en kaffe sen när dom är klara :) håller tummarna för er!

För övrigt så är jag ledig idag & imorrn. Underbart! Det blir jobb hela helgen lång minsann! Men det gör inte så mkt känns det som! Slutar endå klockan 6 både lörda och söndag! Imorrn så ska vi på 69 års kalas hos mickes mormor. Det blir mysigt.. Inte varje dag man träffar på den släkten. På fredagkväll har vi även blivit bjudna hem till patrik och helen, för helens dotter andrea fyller 14 :) Mkt kalas nu, men det tackar vi inte nej till!! Massa gosaker på köpet ju!

Helgen som va, var mkt trevlig! Skulle blivit en utgång i lördags, meeeen det blev inte riktigt så. Haha. Blev trött efter förfesten hemma hos Hellis pojkvän så, som btw var mkt kul med lite civilsation, jag fortsatte iaf med taxin hemåt när dom andra hoppade av vid saluhallen :) Var även hemma hos Maria i hennes nya lya! mkt fin min vän :) bra köp skulle jag vilja säga! på fredag äre inflyttningsfest där så får se om man hinner svänga förbi, typiskt att man ska upp tidigt dagen efter!

Idag är det underbart väder, varmt, skönt & soool. Ska nog sätta mig på uteplatsen nu med en kopp coffee!


idag rullar vi in i vecka 18 mina kära vänner! :) endast 13 dagar kvar till ultraljud!

SKRIVET: 2010-09-24, kl 21:34:44 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

god bless the broken road


Sitter och tittar på lite magbiler som jag har. För jag ser ingen skillnad på  min mage nu, känner ju lixsom inte att den växer och sen ser jag min kropp varje dag. Men när man sitter och tittar så ser ja ju faktiskt lite skillnad!! Så det kanske är nåt litet troll där inne iaf :) Hoppas gör jag minsann!

I onsdags gick jag in i vecka 17 också! Magbilden längst ner är tagen idag :)





v.11



v.17

SKRIVET: 2010-09-24, kl 08:07:30 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

fredag är det

Åh snart har jag helg för sjutton! Jag njuter redan nu! Förhoppningsvis kan jag gå hem redan klockan fem också. Skulle ju sitta fint! Vet inte riktigt vad som händer och sker ihelgen, men nåt blir det väl alltid!

Men det är skit svårt att planera saker, för ena dagen så vill jag "det", sen andra dagen kan jag bli skit grinig för att ja måste göra "det". Hahah det är stört. Och jobbigt.. Vill ju kunna planera lite! Men det är svårt, riktigt svårt. Jag börjar även känns mig väldigt less på att aldrig få veta om allt står rätt till i maggen min. Tycker tiden går så sjuukt sakta nu! Man går lixsom och väntar & väntar på att få besked om att allt står rätt till, tänk om det inte gör det när man väl är där & måste ta ställning till jobbiga saker! bläää. Tankarna snurrar ibland asså!  

Igår var vi i västeråker och käkade lite lax-middag, gott vare och mysigt! som sagt så är vi aldrig där längre och det känns ju inte så kul, lite oftare kan det få bli minsann!

men nu måste ja sminka mig och käka frukost!

SKRIVET: 2010-09-21, kl 06:26:02 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

leedig idag

Uppe med tuppen idag, men det gör inget, är rätt pigg! Det ändras väl snart med mina konstiga morgon hormoner som gärna vill ge mig svimattacker. Lite jobbigt sådär, men förhoppningsvis försvinnner det snart.

Det blev inte så bränt visakort igår, bara lite. Shoppade två nya tavlor från mitt jobb och ett par nya skor! Super nöjd är ja :) Idag blir det en sväng antagligen ner på stan och lite ikea. Vi får väl se när jeanette vaknar!! haha om jag känner henne rätt så kan det dröja ett tag. Men då börjar jag själv :D hihi

nu ska ja äta mig en good frukost!



riktiga skönheter + hur sköna som helst! Runt tusenlappen på augustjohansson!



Den här + en nästintill likadan som ska sitta bredvid varann i sovrummet!
Ska införskaffa mig en tavellist bara :)

SKRIVET: 2010-09-20, kl 09:19:18 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

only time will tell

Idag drar jag upp lite tidigare till gänby, tänkte bränna visakortet lite! + köpa 2 tavlor från mitt jobb. Superduper fina :) äälska lööön


SKRIVET: 2010-09-18, kl 22:21:10 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

lördakvällen är här

Jobbdagen har gått bra, den gick hyffsat fort endå tycker ja. Dock avslutades den med sprängande huvudvärk! = inte kul. Nej fyfan! Så nu sitter jag här, med den. Känns sådär faktiskt, nothing hill är på 3an & det är alltid nåt. Micke är hos grannen och dricker lite öl, hoppas han inte blir så sen så jag kan få sova. haha. Kan typ inte sova om han inte är hemma. Sjukt, jag vet! Men så är det.

Nästa helg är jag ledig och jag jobbar endast till 18 på fredagen också, vilket gör att helgen känns lääängre. Lovely. Jag skulle vilja hitta på nå kul nästa fredag! Kan vi inte dra ihop massa brudar och gö nåt?! skulle kännas najs, är less på att sitta hemma bara för man är gravid. Jag kan ju fortfarande gå ut på krogen :) Får köpa mig nå pösigt bara så äre luugnt! är det nån som är på? Tacksam för svar! :D haha


Ännu mer längtar jag tills på tisdag då jag fått lön + ledig. = shoppa! + igen, för jag ska leka med Jeanette, om planerna går som ja vill. Haha. Evigheter sen sist!! Jag ska Speciellt köpa nya skooor. FÖr jag har inga. Jävlar va jag längtar..


äsch nu ska jag äta mina cheese ballz i min ensamhet ;)

SKRIVET: 2010-09-17, kl 08:43:01 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

vill lixsom inte ha helg

Då var det fredag och änltligen helg.. skulle många säga. Inte jag. Nu ska jag lixsom jobba 4 dagar i sträck! fre,lörd,sönd & månd. Inte så värst kul! Men jaja.. vad gör man inte för pengar. Fick min lönespec igår, kommer få massa mer pengar än jag väntat mig, wihoo.. Så det är ju värt det i slutändan!

Igår på min lediga dag så plockade pappa upp mig på lunchen & så åkte vi och hämtade mamma, ner på stan, sålde lite guld ;) haha.. Sen gick vi och käkade lite lunch på Rififi eller vad det heter, efter det drog pappa och jobba medans jag och mama var kvar på stan ett tag! Innan 4 så drog vi oss mot salabacksgatan 13, för att tända ljus, ungefär. Hah Nejdå! Sen kom min kusin jimmy och hans brutta Elin. Det blev en del bebis prat, eftersom vi än så länge är beräknade SAMMA DAG9 mars 2011. Helt sjukt ju. Hoppas inte att det blir sammma datum när vi varit på ultraljud. Då skulle det verkligen vara helt sjukt. 
Pappa var ute med jobbet så jag och micke stannade hos mori och kikade på idol. Igår var det måånga puckon med skulle jag vilja säga!

Idag jobbar min älskling sin sista dag på EMB och på måndag så börjar han på TL Bygg :) Så glad för din skull darln<3


Nu är mitt ägg klart, nu jäklar ska det bli äggmackor & så ska jag se färdigt dom sista 30 minutrarna på det sista avsnittet i Brottet. Det är spännande, jag lovar.

SKRIVET: 2010-09-15, kl 17:17:17 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

toodels

Snart är dagen över.. haha. Neggo! Nejdå, inte än först ska vi till mor och far och käka lite middag sen ska det ju för sjutton bli idol tittande också, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda :) Eftersom jag är ledig imorrn också!

Madde har minsann varit här hela dagen, det blev lite nu-leker-vi-frisörer! det är kul de. Fint blev det!
Världs god lunch mixade vi ihop broccoli/korv omelett med grönsaker och fetaost! Skulle nästan kunna leva på det, nyttigt är det också. Två flugor i en smäll.

nu ska jag vara social med mina babe som kom hem för en stund sen!


Vecka 16 idag då ;)




SKRIVET: 2010-09-13, kl 08:48:38 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

2 fantastiska år!

2 år med min Mikael idag! Helt underbart! 2 år har verkligen flygit iväg men det känns endå som vi varit tillsammans i hur många år som helst. Trodde aldrig att jag och micke skulle bli tillsammans igen, men det blev vi :) Och nu är vi här och om några månader ska vi få tillökning! Helt ofattbart, haha. Men kan nog inte säga nåt annat än att det är Underbart. älskar dig över allt annat på denna jord.





























Obeskrivlig kärlek!

SKRIVET: 2010-09-11, kl 08:22:15 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

partyhumöret var på max, haha

Halv sju imorse åkte micke för att jobba. Såklart var jag kissnödig och tvungen att gå upp.. sen dess har jag ej kunnat somna om! suck Nu kommer jag bli väldigt trött fort ikväll. Är så less på att bli så trött fort..

Tänkte dra mina lurviga över till fröken  på Stabby Allé igårkväll, men sen gjorde jag det inte. Vilket kanske märktes :) Det blev slapp hos min mor & far istället. Men hoppas ni hade kul tjejer!! Nästa gång kanske jag hänkar, haha.

Jag var så sjuukt sugen på utgång igår så ni förstår inte. Minsta lilla partylåt på tv och mina ben rycktes med. För jag menar än så ser jag ju iaf inte höggravid ut, så kanske en liten danskväll man kan komma åt. Får se hur länge man tycker det är kul utan alkohol. hah

 

Idag hoppas jag på en liten visit nere på stan, lunch med maria! Måste komma iväg och bort. Vill hitta nå höstskor. Har verkligen inga skor. Bara ETT par tygskor eller vinterstövlar. Men nej tack, inte än. Lön om 1 vecka! Får väl vänta tills dess, känns som en evighet, haha. Tycker jag jämt när jag vill ha något på momangen :D Senare blir det nog västeråker iaf, t.om en sleepover skulle jag gissa på. Mycket mysigt!!

Nu funtar jag på att kika på säsong 4 av the hills och käka frulle! sen tycker jag maria kan vakna. Undra när man vågar ringa?! haha

SKRIVET: 2010-09-10, kl 09:34:05 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

MEN igeen

Blir ej så mkt uppdatering när man jobbar dessa tider. Finns lixsom ingen ork för dator när man kommer hem på kvällen!

Endast några jobbtimmar kvar sen är heelg! jäklar så skönt. längtar redan, så dagen kommer nog bli lång. Hoppas inte. Igår morse fick jag ett samtam från my boss. Undra lite vad hon ville eftersom det inte var så långt kvar tills jag började jobba. MEN, då har det varit INBROTT på Gallerix!  Alltså herregud. Så det blev prat med poliser och tekniska befann sig i butiken nästan hela dagen! Vi fick inte öppna butiken förens 13.30. Kul dag! njaaa

Sen stängde jag själv på kvällen, då fick jag ett läskigt samtal till butiks-telefonen, efter stägning alltså. Hörde att nån va där men ingen sa nåt. då blev jag rädd eftersom det är ANDRA gången det händer! på 2 veckor.  Känns inte okej att stänga själv ikväll.

får berätta mer sen, nu: Jobb!

SKRIVET: 2010-09-07, kl 22:30:33 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

nu blev det kväller

Fan vad jag älskar idol alltså! Äntligen nåt program att följa på kvällarna :) Iofs så kommer det ju börja en hel hög med bra serier nu! gillar´t

Ikväll blev det kycklingfiléer, ris och curry sås. Ja, Madde jag blev också sugen på det :D haha! Nu ons, tors och fredag så blir det jobb mellan 11-20.15. Kulit, njaaee.. sen har ja leeeedig helg, wihoo

nyschade och nu ska vi bädda rent i sängen, sen sover vi nog som gudar inatt!



sjukt mkt kärlek.

SKRIVET: 2010-09-07, kl 12:15:22 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

älskade solsken

Gillar ej min blogg förtillfället. Ledsnar ju så lätt på färg och så. Sån är jag! haha. Förändring = love it.

Satt ute på våran uteplats nyss, i solen. Det var underbart! känns som sommar. åh vill inte att den ska ta slut än! Känner mig inte riktigt redo för 2 meter snö och allt därtill.

Igår när micke kom hem från jobbet så blev det en snabb visit i västeråker, verkligen en kortis. Inge kul, eftersom man aldrig är där längre.. Vi får åka dit ihelgen :) Efter västeråker blev det direkt hem till min farmor, för att berätta den glada nyheten! Hon kunde redan gissa, eftersom hon tyckte jag hade blivit tjock om magen, hahah! Trodde inte hon la märke till sånt, men tydligen. Kulit värre. Vi fick massa fina glas och grejer som jag ska ha i vårat vackra skåp!

Såg en reklam på tv igår, om ett nytt slingmedel som kommit ut för brunt hår. Inga gula skiftningar säger dom också! Måste nästan testas! ivrig som jag är.

Vll göra massa massa saker utomhus idag.. men egentligen borde jag typ städa och tvätta! Så svårt när vädret är så fint. Vädret styr verkligen mitt humör. haha!!


näe nu slänger jag in en maskin tvätt och ser sen om det finns nå kul att göra idag! puss

SKRIVET: 2010-09-05, kl 08:54:39 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

söndag vare ja

Nu är lixsom helgen nästan över. Det går så fruktansvärt fort när man jobbar! Det gick bra på jobbet igår förutom att det var väldigt lite att göra, men så är det väl ibland. Hoppas det blir mer idag :)

Pyjamasmyset i fredags var supermysigt :) synd att man ska bli trött och att man behövde upp & jobba. Annars hade ja kunnat vara där hela natten! haha.. Härliga samtalsämnen! Igår efter jobbet gjorde jag not much. Min bror kom och hämtade mig på jobbet så åkte vi hem till mamma o pappa, Micke kom dit också! Käkade oxfilé gjorde ja också, riktigt smarrigt. Sen fick vi skjuts hem av pappsen, strax efter vi kommit hem somnade vi på soffan, haha. Lovely!

Idag ska christian få sin 30 års present! RALLY. Jag skulle ju så gärna vilja vara med och titta, men icke sa nicke. Det blidde jobbet istället. Hoppas ni andra får kul! :D

dax för frukost!

SKRIVET: 2010-09-03, kl 15:26:59 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

tredje september

Fredag idaag. Skönt! Det är alltid en skön känsla när det är fredag, även fast jag jobbar både lördag och söndag denna helg. Känns väl OK men så himla tråkigt att som sagt jobba när alla andra är ledig! Troligtvis så ska micke också jobba imöra, då känns lite mer okej.

Ikväll orkar jag inte äta mat hemma, nej. Vet inte vart vi ska äta bara! Börjar piggna till lite i min förkylning nu, det enda som återstår är min förbannade tand, som gör att jag har ont i halva ansiktet & örat. Annars äre lugnt!
Frida var förbi för ett tag sen hon hade med sig plättar och vaniljglass. Jäkla gott det är! Längesen med plättar kan jag säga.. Det blir ganska mkt gravidprat med frida (inte så konstigt kanske) en del om förlossning också eftersom det börjar närma sig för dom nu, iiihhhh :) 12 veckor, eller nåt! 

Polisen va här idag, Nils heter han. För att vara mer exakt! Han hade med sig en dator med övervakningsband på. Så vi satt och kikade lite och 19.58 så kom de 2 människor på bandet som jag kände igen. Yepp, det var dom. Så nu får vi väl se. Det var liiite suddigt på bandet, men med 80 % chans så va de dom. Hoppas det överensstämmer med fingeravtryck och så!




Ikväll vankas det pyjamasmys hos denna brutta!!
måste ju åka förbi en svääng :) Se hennes nya lya!

SKRIVET: 2010-09-02, kl 08:31:00 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

gulligt är det

Har precis käkat frulle, mitt älskade äpple & kanel te! Jävligt gott, Madde som itroducerade mig för det! Tack! haha.

Vaknade en bra tid idag halv 8. Känns ungefär lagom, solen skiner ute och det är lagom ljust. Inte klockan 5, då är det fortfarande mörkt och det känns som vinter när man vaknar. Blä. Igår tittade jag och micke på "livet på BB" , fast bara en kortis. MEN, vi hann endå se en förlossning och så helt plötsligt så filmar dom i hugget när barnet precis ploppar ut och diverse saker. HAH! Micke hade händerna för ansiktet och jag filten för ögonen. När det va över, pustade vi ut lite och log mot varann.  härlig grej alltså!

Mor, far & bror kom hit igår, efter köpet till en Audi A4, till bror. Dom fick lite mat & fika! Micke fick även en present ;) 2 bodysar, haha (liiiite tidigt mamma, men de vet du ju redan :) i stl 50. Herregud så litet det är! Men så sött!

Jag har även blivit lite smått besatt i en serie som heter Brottet som man kan köpa med tidningen på måndagar. Riktigt bra, har kikat på 10 avsnitt, fick låna 6 st till av mamma o pappa igår! Så idag har jag å göra. Orkar inte göra nåt iaf, min sablans tand. uscha! Och en spänningshuvudvärk som heter duga!

SKRIVET: 2010-09-01, kl 16:17:45 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

ge mig lite freshness

Martiniglaset jag fick av svärmor när jag fyllde år, har lixsom aldrig blivit nåt av det. Men nu, se så lite dekoration kan göra! Kanoners fint minsann!



Fick lite panik av att inte andas in nån annan luft än den som är i lägenheten som madde ringde och fråga om jag ville hänga på iväg en sväng. Snoriga som vi är så åkte vi iväg en sväng! kikade lite på bebiskläder. Det sticker i fingrarna på mig, haha. Men jag ska hålla mig tills vi har varit på ultraljud iaf :D Så man vet lite mer lixsom.. Barnmorskan sa ju faktiskt i måndags att det kan ha hänt något för nån vecka sen, men det behöver inte komma blödningar förens om 4 veckor! Så ja menar, skraj är man ju! 

Men jag kan ju inte gå och oroa mig i all oändlighet heller, så de så!

 

Idag börjar jag min 14:e vecka!! :) wiie! Såhär ser jag ut förtillfället, bilden är seriöst tagen för 15 minuter sen, haha. Mupp!

 


 vilken svank man har.. haha