SKRIVET: 2010-08-31, kl 06:30:19 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

sjukling där

Ännu en tidig morgon! . Är det inte nu man ska sova, för att "vila" upp sig till sen? tydligen inte jag iaf..  Sjuk har jag gått och blivit under helgen. Snoret rinner, huvudet sprängs, hosta + ont i en visdomstand - igen. Jävla skit tänder. Säkert dom som gör att man mår såhär! Shoppade iaf på apoteket igår, så vi får väl se om man kryar på sig snart. Tror inte jag kommer orkar jobb imorgon iaf, vi får se hur ja mår. 

Igår var vi hos barnmorskan - allt gick braa. Alla värden såg ut som dom skulle! Dom skulle även kolla upp strauma, eftersom mamma och Carina har haft det. Hoppas inte jag, det vill ja ej ha. Hatar fortfarande att ta blodprov iaf, haha. Kommer aldrig komma över rädslan! Nånting jag fick leva med i 6 månader till, typ.  

6 veckor kvar till ultraljud! <3 kommer längta ihjäl mig

Helgen har varit luugn. Träffade Marie i lördags, vi mös i några timmar, supertrevligt minsann! I söndags va det västeråker-dagen. Då gick vi upp till kyrkplan och käkade korv med bröd + fika. Fiskedamm och tipsrunda hann vi också med! Barn på nytt. Haha. Igår åkte vi Vansjö, och berättade våran lilla nyhet för mormor och morfar. Dom blev glada! Nu har vi inte så många kvar att berätta för, men det är några stycken tror jag minsann!!


Nu ska jag fortsätta lyssna på Lasse berghagen, kanske även försöka sova liiite mer!

SKRIVET: 2010-08-27, kl 09:21:48 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

kära fredag

Åh snart har jag helg! Gud i himmelen så skönt! Dock så är det lite avskedsmiddag med mitt jobb imorgonkväll, men egentligen så vill jag inte gå. Vet inte vad jag ska säga till min chef bara! förslag? haha.

Det var lite läskigt att stänga igår faktiskt, när jag står och räknar kassan så ringer telefonen och när jag svarar så är det ingen där! Då blev jag lite rädd, så jag skyndade mig lite så att ja fick gå. Polisen va även in igår och berättade att dom skulle få ut massa bilder från övervakningskameran idag.. så antigen kommer dom hem till mig idag eller så kommer dom till jobbet så jag kan få kika om jag känner igen nån!!

Nu ska jag kolla bilar på blocket! heejpa!

SKRIVET: 2010-08-26, kl 08:46:59 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

scary shit

Förtillfället när jag äter så TRYCKER jag gärna i mig, tills jag blir skitmätt! jobbigt värre är det. Men det finns lixsom inget stopp, numera!

Jobbdagen gick bra igår - tills stägning! Jag drog ner gallret som vanligt, checkade in besöksräknaren och pillade lite på datorn. Sen började jag räkna alla mynt, färdig med det, sedlarnas tur. Men vad ser jag, BORTAA!!  Öppnar nästa kassa lika där, ALLA SEDLAR BORTA! Nån har alltså snott pengarna.  Jag trodde verkligen det var ett skämt först, försökte tänka om jag hade flyttat på dom redan.. aa ni förstår. Alla tankar mest flög iväg.

Ringde min chef, hon kastade sig i bilen in till gränby. Sen ringde jag väktarna , dom kom på seriöst 10 sek + polisen! Bra jobbat! haha.. Det hade tydligen varit nå bråk inne på gränbyC precis innan så, dom va redan där. Sen fick jag mest prata med poliserna och massa saker hela kvällen kändes det som. Va nog inte hemma förens halv tio tror ja!!  jihaaa för att laga mat då, inte.

Det blev te & smörgås istället. Vilket var asgott käkade 6 mackor ;) Sen deckade jag i soffan! Jag är nog inte direkt så kul sällskap just nu. Måste skärpa mig alltså!! Även fast det är svårt!

jaja, idag blir det jobb igen + att jag stänger ikväll med! känns ju lite halv läskigt. Men äsch, det går nog bra endå! dax att sminka sig lite! 


Pusss!

SKRIVET: 2010-08-25, kl 09:41:01 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

punkt.





Denna färg i heela håret skulle va aassnyggt! :)

SKRIVET: 2010-08-25, kl 08:52:54 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

Onsdag idag!

Onsdag idag, vilket betyder sista dagen på v.12! Imorgon är jag i v.13, jihaa.. Känss mkt bra, mkt bra!

Igår blev det fullt ös känns det som! FÖrst hade jag ingenting att göra när jag vaknade, tog det lite lugnt, kika på film. Efter en stund kom madde över! Vi tog oss en morgonfika och slängde i några slingor i mitt hår. Madde blev såklart sugen på att fixa sin utväxt så FridaC kom hit med slingmedel och hjälpte till. Lina ringde och bestämde sig hon med för att komma hit. Hon dök upp med korvbröd, stoor godispåse, kladdkaka och vaniljvisp. Allt lämnade hon kvar, haha suck. Sen plingade det på dörren, då va det andra frida! ;) hahah.. så alltså fullt hus. Det blev killproblem och korv med bröd!

När micke kom hem så var det bara jag och Lina kvar. Micke skulle åka till sitt nya jobb och jobba lite så jag och Lina drog våran kosing hem till mor och far! Käkade lax och klyftpotatis + fika. herrejesus. Micke kom väl dit vid 8 på kvällen nångång sen blev det fix med sängstommen, in me´n i bilen ba! Mot fyrisvallsgatan och packa ur. Dock tog jag och lina våra bikes och cyklade till Sanna där det vankades förfest för alla kårleg bruttor ;) En kort visit, men trevlig!

Jävlar så trött jag var när jag kom hem, en snabbdusch, på med solsidan och masch isäng! Jag hade ju som sagt varit vaken sen 05.10!

Nu står sängstommen i sovrummet och mkt skönt har jag sovit inatt! BRA GREJ!


ons,tors och fredag kommer bestå av jobb till 20.15 varje kväll!! Jag börjar inte förens kl. 3 på fredag så det är skönt! Då ska jag även hänka med Hellis till frissan och hon ska testa mina skooor. Hoppas du kan ha dom! :)
Lördag & söndag är jag ledig! Och på lördag ska jag leka med Mariie!!


Taack för gratulationerna,ni som icke visste om något ;) ska bli superkul med tillökning!  <3

SKRIVET: 2010-08-24, kl 08:24:22 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

jaa ni, föresten...


Alltså föresten, jag tog dessa bilder igår! När vi kom hem från handlingen.. sweet lord lixsom.
Ni förstår inte hur tjock jag kände mig. v. 12 (11+5)

Tvillingar ?








SKRIVET: 2010-08-24, kl 08:14:52 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

baack again

Godmorgon!

som sagt nu har jag dimpat ner hit igen.. fattade ingenting av lösenordstjossan på blogspot. Har suttit ungefär 2,5 timme och strulat med blogg och hotmail nu, sen kom jag ju på att jag hade denna gamla goding kvar :) Dock tog jag bort allt gammalt. Kändes bra så!  Lösenord är också fixat.. Så nu kan ja ju i princip skriva vad som helst!

Om ingen av er ger ut lösenordet till nån, vill säga!!! höhö, skämt å sido..

Vad gjordes igår, Sanne fyllde år! Så jag träffade upp lite trevliga bruttor och så gick vi och käkade lunch. På ett nytt ställe :) Det bästa av allt, var att det var ett konditori också så man kunde fika direkt efter! underbara biskvier! träffades vid 1 och var inte hemma förens 5! jävligt mysigt.

 



Mott kvällsningen tog jag och micke våran nya tajkon-bil (en liten, blå,gammal,skruttig golf) mot Ica Maxi och stoorhandlade! yepp 1700:- gick kalaset på. Kom på sen efter att vi köpte ju faktiskt Solsidan boxen för 229:- Därför pengarna rännde iväg. Stackars mitt konto. Men jävlar så rolig serie alltså. Vi borde ha en Solsidan-kväll för alla som inte sett det!

Sen monterade vi ner våran säng, eftersom idag ska vi åka till mamma och pappa och ta hem den nya sängstommen! wiiee. Kommer bli asnajs.. Sen vill ja gärna åka förbi sanna en sväng innan dom går ut på krogen! :) Hoppas jag hinner det!


nu ska jag trycka i mig världens frukost!