SKRIVET: 2011-03-29, kl 16:37:26 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

Jag vet inte hur många bilder jag har på v...

img_9017 (MMS)

Jag vet inte hur många bilder jag har på vår älskling alltså, men jag lovar er man kan ta flera tusen! :) hon är ju så jävla söt!!  Förtillfället är vi på väg till Claras mormor & morfar för lite käk! ;)

SKRIVET: 2011-03-27, kl 17:26:38 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

En liten underbar Clara Eiengård blev det! :)

img_7766 (MMS)

En liten underbar Clara Eiengård blev det! :)

SKRIVET: 2011-03-27, kl 12:38:40 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

Våran lilla godbit <3 sötunge!!

img_5057 (MMS)

Våran lilla godbit <3 sötunge!!

SKRIVET: 2011-03-26, kl 10:20:07 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

Lördag lördag!!

Ja men hörrni, dax för en liten uppdatering kanske! Nu har det ju gått några dagar sen lill tösen kom till världen :) (vi klurar på namn) Så sjukt ofattbart. Ni förstår inte!! Man kan verkligen inte förstå att vi skapat denna varelse & nu ska hon leva med oss lixsom! Jätte konstigt.. men helt underbart! Jag har tammetusan inte grinat än, haha! Men det kommer nog, dessa hormoner som bubblar i en. Känslo kossa kommer man bli :) Men jag gillart!

Allting har gått väldigt bra hittills, hon äter lite, sover lite, vaknar lite, gör i blöjan lite, myser lite & så om igen! haha. Mina nipples är ootroligt ömma dock,¨så det är lite jobbigt. Men förhoppningsvis går det över snart! MAn har ju som sagt ont lite överallt kan jag säga.. rena rama träningspasset att föda barn. Hujedamig!! Sen ska vi inte prata om denna efter-smärta i underlivet. my god! man vill inte sitta, ligga eller stå. FÖr ingenting är bekvämt! Önskar att det försvinner snart.. längtar inte tills jag blir bajsnödig. Kommer ju inte vara den skönaste upplevelsen direkt! men det ä ba acceptera, haha ;)

Taack så hemskt mkt alla för gratulationerna överallt!! <3  Det spred sig fort kan jag säga! Det dröjde inte länge innan det plingade i mobilerna :)

Nu ska jag försöka skriva ner förlosssningen lite mer med tid & så, Micke har återberättat många saker till mig! Herregud vilken karl jag har! Helt fantastisk är han.. Hade nog inte fixat det här om jag inte hade haft honom! Han är guld värd.. Nu har han fått sig 2 prinsessor :)

SKRIVET: 2011-03-23, kl 20:18:04 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

Det blev en liten tös!! Uppdaterar när jag...

img_0085 (MMS)

Det blev en liten tös!! Uppdaterar när jag fått mer info:)

SKRIVET: 2011-03-22, kl 09:56:44 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

BF + 4

Ja ni, dagarna rullar på! Nu när det inte händer något så känns det ännu mer overkligt att man snart ska föda. Nu känns det lixsom som att det är 7 veckor kvar, typ! Inte att det kan ske vilken sekund som helst. Haha! Man vågar ju inte direkt planera så mkt in i framtiden, eller skjuta upp saker för att göra det imorrn. För imorrn kanske det inte går :) så läskigt!
Alla dessa känslor som finns i en alltså.. Ena sekunden så är man hur peppad som helst på det här med förlossning och allt vad det innebär, nästa sekund är man livrädd & ångrar sig! Men om ca 11 dagar då är detta verkligen över och vi kommer ha våran lilla bebis hos oss! det är ju sjukt! Då är jag och mikael, mamma & pappa lixsom!

Igår så var madelene här och lekte lite på dagen, när hon hade åkt så färgade jag håret. Blev dock samma färg som innan, men det kan väl va skönt och fixa det innan bebbe är här, säkert inte det första man kommer göra när h*n är ute, sen på kvällen åkte vi till vänge och hälsade på robin & fia och deras lilla Lana! åå så söt & så liiten! :) Efter lite fika där så åkte vi och storhandlade på maxi. Skönt att ha massa mat hemma nu! :) Sen på kvällen blev det BigBrother för hela slanten! fan vad jag gillar när folk gör bort sig! Haha skrattar så sjukt mkt. Ja gillar det bara inte, jag älskar´t!

SKRIVET: 2011-03-21, kl 10:57:44 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

Här är vi!! Undra om kulan kommer sitta kv...

img_2528 (MMS)

Här är vi!! Undra om kulan kommer sitta kvar forever!? Nästan så man glömmer att man ska ha barn! Haha.

SKRIVET: 2011-03-19, kl 17:18:02 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

Igår köpte jag en rosa body! Utifall att. ...

img_2863 (MMS)

Igår köpte jag en rosa body! Utifall att. För jag vet att jag kommer vilja att bebis ska vara lite flickigt klädd om det blir en tös :) jag kommer ju inte tycka gult o grönt är tjejigt då.. Jaja.. Nu är man så sjukt nyfiken! KOM UT NU KÄRA DU!!

SKRIVET: 2011-03-18, kl 07:08:30 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

BF IDAG!!





BF idag nudå! Då ser man ut såhär! Magen den hänger kan jag lova & tungt är det! :)

SKRIVET: 2011-03-17, kl 19:10:18 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

EGO!




Okej jag sitter och kikar på lite gamla bilder! Detta är juni 2010! Jag kan inte komma ihåg att jag varit snygg + smal! Hhaha fyfan. Jag lovar er, man GLÖMMER fort. (man tror man varit en tjockis 4EVER) Det här är ju målet för denna sommar också! eller, försöka går ju alltid :)

SKRIVET: 2011-03-17, kl 14:38:46 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

Lösenord it is!

goddag!!

Förtillfället är jag hos madde och leker :) Som sagt far och flänger är mitt förnamn just nu! Men allt för att´få igång denna födelse, haha! Käkade även ananas igår så nu jäklar håller vi tummarna! Såg att statistiken har flyygit iväg på senaste tiden, många nyfikna själar kan jag tänka mig! Men jag vet ju själv hur man blir när någon är nära BF. Vilket är IMORGON för min del. My god!  Det är ju helt sinnesjukt läskigt & jävlar va ont det kommer göra! haha.. förbereder mig verkligen på det värsta som tänkas kan. Lika bra :) Så kanske man upplever det lite mildare.  haha! in me dreams!

Men iallafall, jag tänkte även skaffa lösenord på min blogg! Inte innan det lilla stjärnskottet kommit såklart. Men när h*n är ute så blir det så! Så vill man ha lösenordet så kan man ju ge mig en kommentar så fixar vi det :)

Det var allt för mig idag! puss&kram!

SKRIVET: 2011-03-16, kl 18:17:10 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

Helloo.. Tänkte mest säga att jag lever oc...

Helloo.. Tänkte mest säga att jag lever och det har inte blivit nå barn än! Har iaf varit hos barnmorskan idag och mitt SF-mått hade vuxit till 36 cm och bebisen ÄR fixerad :) najs där! Även om det inte betyder något så känns det endå lite som att man går och väntar på det under graviditetens gång!! Men nu ligger h*n där den ska iaf. Så nu kan vi bara vänta. Vi bokade en ny tid för bm besök, den 28 mars. Men på den tiden vill jag inte gå.. Haha! Då hoppas vi innerligt att barnet kommit ut. Jaja.. Förtillfället är jag hos Emil och Frida och leker lite, så nu kanske man ska va lite social :) puss&hej!

SKRIVET: 2011-03-15, kl 05:08:04 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

Tjis is not fun! Nu har jag varit vaken i ...

Tjis is not fun! Nu har jag varit vaken i en & en halvtimme. Sjukt svårt att sova, det är lixsom inte skönt att ligga på höger sida, inte på vänster, inte på rygg & mage är ju lite uteslutet om man säger så. Och även om jag sover på sida så vaknar man varje gång man vänder sig om för att det gör så ont!! Suck. Hoppas innerligt att detta är över snart! Igår så besökte vi min kusin och hälsade på deras lilla tös Zoey som kom till världen den 10 mars! Såå liten, runt 3 kg väger hon.. Det känns som att lilla i magen på mig också ligger där omkring. Helt sjukt att det får plats!! Även om man tycker att dom är jätte pluttiga när dom är ute så undrar man ju fortfarande, " hur får dom plats?". Farscinerande är det va det är! Nu ska jag kolla på vänner. Micke åker till jobbet om en timme så ingen ide att försöka somna om nu innan, förhoppningsvis efter:)

SKRIVET: 2011-03-13, kl 16:54:14 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

Helt ljuvliga.. Ett ljusfat &   två vingla...

img_7362 (MMS)

Helt ljuvliga.. Ett ljusfat &   två vinglas fick följa med mig hem från fullerö idag! Love them.

SKRIVET: 2011-03-12, kl 19:27:28 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

Taack alla fina bruttor för idag!! Supermy...

img_0156 (MMS)

Taack alla fina bruttor för idag!! Supermysigt!! Guld värt :) <3

SKRIVET: 2011-03-11, kl 20:49:10 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

Idag när jag kom hem så låg det ett litet ...

img_9588 (MMS)

Idag när jag kom hem så låg det ett litet paket i  brevlådan. Denna lilla söta tröja och ett litet kort från min kära vän Kim! Tack så hemskt mkt stumpan! Super fin:)

SKRIVET: 2011-03-11, kl 15:39:06 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

Vecka 40! Information om denna vecka behöv...

img_3352 (MMS)

Vecka 40! Information om denna vecka behövs väl mest inte, barnet är lixsom färdigt för utgång om man säger så! Så komsi komsi!

SKRIVET: 2011-03-10, kl 12:05:28 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

Har helt plötsligt fått en liten besatthet...

img_4630 (MMS)

Har helt plötsligt fått en liten besatthet.. Känner verkligen hur jag kan trycka i mig, haha!

SKRIVET: 2011-03-10, kl 10:27:03 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

Torsdag!

Alla bebisar börjar lixsom ploppa ut nu.. Det blir så overkligt! Här har man gått i nio månader och så nu helt plötsligt så kommer alla marsbebisar! Det blir helt ofattbart! Och snart är man där själv. Jimmy &Elin åkte in på förlossningen igår & för 5 timmar sen så har den lilla inte kommit ut än.. Men det är på G iaf! Fan så roligt.. Vill ocksåååå :) Hahah.. men snart så! Efter lördag så kan h*n få komma ut!!

Dom senaste dagarna har det blivit lite flackande hit & dit & lite små shopping & fikande :) Så mysigt så! Idag kommer Perra hem för en stund innan han far sin kos igen & börjar sitt nya jobb! Så ikväll blir det köttfärslimpa i västeråker ;) smarrsmarr!

Imorrn är det fredag, igen & då går vi in i vecka 40! Förstå VECKA 40 lixsom! sweet lord, haha

SKRIVET: 2011-03-09, kl 06:10:53 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

Kan minsann inte somna om nu när Micke åkt...

Kan minsann inte somna om nu när Micke åkte jobbet. Lite blä på det.. Men kan ju passa på att säga GRATTIS till Bärnström & Fia som fått sin lilla flicka nu :) Guu så mysigt! Det måste ha gått väldans fort från det att dom åkte in tills hon var ute! Förhoppningsvis kommer det lite mer detaljer under dagen! Idag ska jag & Micke till familjerätten och skriva på papper, så att allt står rätt till. Skönt att ha det gjort innan bebis kommer också! Nu blidde ja skit hungrig så lika bra att gå upp & käka nåt! Hejpa!

SKRIVET: 2011-03-07, kl 18:04:54 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

Nu skriver ja en rad här bara för att ni e...

img_0069 (MMS)

Nu skriver ja en rad här bara för att ni ej ska tro att det är BB dags! Nejdå minsann.. Inte vad ja vet om än sålänge! Väntar mest på att klockan ska bli 8 för då har  "en unge i minuten" premiär. Gillar förlossningar och förlossningsberättelser sjukt mkt. Jag kommer dock dö av rädsla på min egen :)

SKRIVET: 2011-03-05, kl 22:13:42 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

Såhär ser maggen ut i vecka 39 :) det börj...

img_4449 (MMS)

Såhär ser maggen ut i vecka 39 :) det börjar bli väldigt framtungt nu, man känner verkligen att h*n ligger långt ner. Om man trycker på magen strax under brösten så känns det alldeles tomt, haha.

SKRIVET: 2011-03-05, kl 17:45:43 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

En liten lördags update

Man sitter inte så ofta vid datorn när man införskaffat sig en iPhone! Men det vet ju alla redan eftersom jag var typ sist på att skaffa en :) hehe..

Nu sitter jag här ensammen för en stund, micke & A-k, skulle iväg och käka med lite släkt sen var det tänkt att dom skulle gå på teater också, 4 lyckliga män, men eftersom lasse eriksson gick bort häromdagen så blev det inget! Usch så hemskt! Läskigt sånt där, kan ju lixsom hända vem som helst också! :/

Har inte direkt nå planer för denna kväll, försöker sitta och klura ut nå skoj man skulle kunna göra, men jag vette tusan ja! Haha. Min fantasi är s ä m s t kan jag tala om. Jag har iaf 3 timmar på mig att komma på nå bra innan micke är klar.

Igår hämtade vi upp camilla & drog våran kosing till västeråker för lite middag och en sleepover! Vill också vara brun och fin :) fan så jag längtar! Har nog aldrig längtat så till sommaren som jag gör i år! Helt sjukt.. men snart så. Om 30 dagar så är ju GARANTERAT detta över och den lilla är ute i denna värld & leker :) Förtillfället så bökar h*n omrking i min mage som tusan, känns nästan som jag ska spricka. Tror inte h*n vill va kvar där inne längre alltså, förhoppningsvis lika less som morsan sin! höhö!

Iaf den 12 mars blir det ju en liten Babyshower :) Det ska bli mysigt!
Har ju även låtit alla ni gissa datum & kön! Personligen så tror jag att det blir en liten pojke som antingen kommer den 17 mars (bara för att ungefär 100 pers redan fyller år då) eller så kommer jag gå över 2 veckor! Haha, verkligen antingen eller här. Blir det en pojke så kommer han att heta Charlie och blir det en tjej så tycker Micke att hon ska heta Svea! Men jag vet inte riktigt om jag är med på noterna angående flicknamnet. Jag ska suga lite på den karamellen ett tag till. Men det låter ju inte lika hemskt som för några veckor sen! Jag har ju inte nå bättre förslag själv heller så.. Skönt att vi är överens om pojknamnet :)


Nina - Tror att det blir en liten pojke den 17e mars!
Madde - En liten flicka den 22 mars
Nathalie Hellberg - En liten flicka 24e mars
Lina - En pojke 18e mars
Rebecca - En pojke 23e mars
Sanna - En pojke 15e mars
Jill - Pojke 16e mars
Frida - Tror innan 12e mars eller 12e mars och hoppas på en flicka :)
Maria - Flicka den 13e mars! 
Sanne - tror på en tjej


Vad några av mina kära vänner gissar på! Har inte ens frågat mina päron vad dom tror. Haha, ska nog göra det!! 
Nu ska jag minsann käka lite middag!  

SKRIVET: 2011-03-04, kl 09:21:26 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

Godmorgon! Detta vaknade jag till idag :) ...

img_9718 (MMS)

Godmorgon! Detta vaknade jag till idag :) tror min Babe börjar bli nervös att jag inte packat bb-väskan än! Haha! Men idag blir det nog dåligt med update. Ska göra mig iordning nu sen blir det en sväng på gränbyC med mamma. Efter det plocka upp Camilla som kommer hem från mexico idag. Fan så brun kvinnan kommer va. Avis är jag :) ikväll är det middag i västeråker! Bra dag! Solen skiner och vi går även in i ny vecka, vecka 39 nudå :)  jag känner mig på ett väldigt harmoniskt humör! Puss på er!

SKRIVET: 2011-03-02, kl 21:31:48 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

Såhär många härliga grader var det mot vår...

img_1884 (MMS)

Såhär många härliga grader var det mot vårat fönster idag när solen låg på! Hur jäkla underbart är det inte!

SKRIVET: 2011-03-01, kl 10:23:40 | PUBLICERAT I: Lite vardagsliv

Hade en fantastisk födelsedag igår! Fick m...

img_1884 (MMS)

Hade en fantastisk födelsedag igår! Fick massa trevliga saker av alla. Det blev dock en hel tårta till övers.. Man gör alltid för mkt av det goda! Får väl smälla i oss den senare, haha :) tack alla underbaringar!